Maatregelen coronavirus

Welke maatregelen neemt Dé Zeeuwse Keuken

Wereldwijd en ook in heel Nederland zijn er maatregelen genomen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Ook voor Dé Zeeuwse Keuken heeft dit opperste prioriteit.
De gezondheid van al onze klanten, medewerkers en vrijwilligers is natuurlijk altijd onze hoogste prioriteit. Wij volgen hierin strikt de richtlijnen van het RIVM. Hierbij een overzicht van de genomen maatregelen:

  • Extern bezoek aan de productie- en portioneerlocaties van Dé Zeeuwse Keuken is teruggebracht tot datgeen wat noodzakelijk is om voortgang van ons productieproces te garanderen;
  • De medewerkers van Dé Zeeuwse Keuken dienen het voorgeschreven handenwas- en desinfectieprotocol strikt te volgen en hebben daarnaast een apart protocol met voorzorgsmaatregelen;
  • De vrijwilligers van Dé Zeeuwse Keuken bezorgen voorlopig geen maaltijden, zolang de noodmaatregelen zoals weergegeven door het RIVM van kracht zijn;
  • Wij leveren omwille van uw en onze gezondheid de maaltijden tijdelijk tot aan de voordeur. Indien u als klant niet zelfstandig  de maaltijden in de koelkast kan zetten, dan organiseren wij hiervoor hulp. Onze chauffeur gaat intussen verder met zijn route.
  • Wij leveren uw maaltijden op de dagen dat u dit gewend bent. Door grote drukte kan het voorkomen dat uw maaltijden later worden bezorgd dan u gewend bent. U hoeft hiervoor niet naar ons te bellen. Wij vragen uw begrip hiervoor, dank!

Calamiteitenplannen

Mochten er onverhoopt toch levering- of capaciteitsproblemen ontstaan, dan beschikt Dé Zeeuwse Keuken over een aantal calamiteitenplannen. Per mogelijk scenario zijn plannen tot in detail uitgewerkt en borgt de toeleveranties naar onze relaties en mensen die gebruik maken van onze maaltijdservice met betrekking tot het leveren van maaltijden in een beperkter vastgesteld assortiment.

We handelen zo snel als mogelijk op alle richtlijnen van het RIVM en stellen alles in het werk om onze dienstverlening conform afspraak te verrichten. We zullen u zo goed mogelijk informeren door dit bericht te updaten, mocht hier aanleiding voor zijn.